Familia Constantin

Distribuiți vă rog

” Monica Berceanu a apărut în viaţa noastră în urmă cu 2 ani, când fetiţa mea a fost diagnosticată cu sindrom Williams. La acea vreme, Anastasia, fetiţa noastră, nu vorbea, nu se juca, nu răspundea la propriul nume, nu avea control sfincterian, nu mânca şi nu se îmbrăca singură.

Monica ne-a ajutat ca şi coordonator al programelor Anei, dar ulterior, când au apărut probleme de comportament cărora nu le mai putea face faţă terapeutul, a lucrat direct cu ea, reuşind să o ajute pe Ana să le gestioneze şi să putem continua terapia astfel încât Ana să poată progresa.

După soluţionarea acestor probelme, a mers la grădiniţă în calitate de shadow, unde le-a ajutat atât de Ana cât şi pe educatoarea ei, să gestioneze situaţiile de conflict. De asemenea, Ana a reuşit să participe activ la lecţii, să doarmă şi să mănânce la grădiniţă, dar mai ales să CONVERSEZE, nu doar să verbalizeze.

Recomandăm cu încredere oricărui părinte colaborarea cu Monica, inclusiv pentru terapia de familie, prin care vă poate ajuta să gestionaţi dificultăţile ca şi cuplu cu un copil cu nevoi speciale.

Moni (cum îi spune Ana) este îngerul păzitor al fetiţei noastre.”

Distribuiți vă rog
Monica Zinca